otsikko start tukot vehkeet kisat fotot leffat exfileet terkut pulinat market varamiehet linkit

TienTukko Racing

www.tientukkoracing.com
tientukko.racing@gmail.com
0400-862390
pankkiyhteys: LUSP FI0340061520036066

TienTukko Racing ry on perustettu v. 1998 perustajajäseniä olivat Petri Poimaa, Markku Jääskeläinen ja Jouni Räsänen. Nimen keksiminen meni jotenkin näin: Lapinlahti sprintin tauolla pähkäilimme että pitäisi perustaa rekisteröity yhdistys valtavien sponsori rahavirtojen käsittelyn helpottamiseksi. Hyvä idea, ei puuttunut kuin nimi, nykyinen sprintti-tykki Markku käpyjä potkiskellessa tokaisi omaan verkkaiseen puhetyyliinsä: TienTukko! No kah siinäpäs oiva nimi nopeasti kiiruhtavien jäsenten yhdistykselle. Yhdistyksen nimi on sen verran mieleenjäävä ja erikoinen että esim. City-lehti valitsi meidät Suomen kummallisimmaksi autourheilutiimiksi.

Hiljalleen toiminta alkoi kasvaa ja jäseniä tuli koko ajan lisää, toinen huarapiste muodostui Vihdin Nummelaan jossa jäseniä oli parhaillaan parikymmentä, sekä aina muistettava meidän kaukojäsen Istvan Szlotta Budapestistä Unkarista. Autoja on ollut enimmillään kymmenkunta, on ollut Jyväskylän Suurajojen luokkavoittaja Toyota Celicaa, keskimoottorista Rellu 5:stä jne... Tällä hetkellä aktiivisia autoja ei ole kuin muutama ralliauto ja pari jokkiksen puolelta, mutta mikäli Savolaisten suuriin puheisiin on luottamista, lisää kalustoa tulee; noku noku mutku... Sosiaalisen paineen ja naapuriseuran johdosta, TienTukko Racing ryhtyi AKK:n jäsenseuraksi v. 2008 joten olemme tällä hetkellä myös aivan oikea urheiluseura. Jos kiinnostuit jäsenyydestä, heitä vaikka sähköpostia.

Toimintaamme on alusta asti se periaate että tämä ei ole pelkästään miesten juttu, mukana ovat niin lapset kuin vanhuksetkin (minä), naisiamme tietenkään unohtamatta. Kaksi leideistämme (Pipa & Tiina) on uskaltaunut myös kartturin penkille, ja parilla on kova hinku. Ja toinen sukupolvikin on kovaa vauhtia kasvamassa touhuun mukaan, pari tyttölasta on jo ajokortin saaneet ja Anniina myös suoritti rallitutkinnonkin. Joten jatkuvuutta löytyy sitten kun sedät ei jaksa enää heilua. Siis yhteisiä tapahtumia on järjestetty niin lapsille lasten kesäpäivien muodossa, kuin aikuisille kesäpäivien, pikkujoulujen, yms. voimalla...ja aina ollut tosi lystiä.

Eikä pidä unohtaa vuosittaista Tallinna-ralliretkeämme, joka on järjestetty kohta kymmenen kertaa, siellä sitä vasta vässyykin. Lisäksi olemme osallistuneet muutaman kerran Petosen kauppojen lasten tapahtumapäivään jossa olemme esitelleet kalustojamme ja jakaneet karkkeja ja muuta kivaa. Koska lapset ovat lähellä sydämmiämme toimimme myös Savon Kummit ry:n jäsenenä. Jos on tarvetta saada ralliautoja näytille johonkin tapahtumaan, ota rohkeasti yhteyttä. Ja koska olemme huippu-urheilijoita, harrastamme kerran viikossa rautaisen kunnon kohentamiseksi sählyä. Siellä saadaan viikonlopun synnit anteeksi ja hien pintaan...

 oluttupa Ravintola Bierstube Muutamana viime vuonna olemme saaneet hankittua yhteisen yhteistyökumppanin. Monivuotisena yhteistyökumppaninamme on ollut mm. ravintola Bierstube Kuopiosta jonka kätköistä löytyy yli 70 olut- ja siiderimerkin valikoima, sekä tietenkin erittäin suositut Hot Wingsit. Bierstube sijaitsee Kuopiossa Kasarmikadulla, vain kivenheiton päässä torilta kaupunginteatteria kohti. Pyrähdä testaamassa ja muista, että muutaman jälkeen tulee vielä yksi!

 

 
- KYLLÄ TIÄLLÄ VÄSSYY -